Overslaan en naar de inhoud gaan

Winactie: Maak kans op één digitaal exemplaar van ‘Het medaillon’ (afgelopen)

Hoera, deze maand bestaat mijn boekenblog alweer 7 jaar. Een mooie mijlpaal die ik graag met jullie wil delen met een mooie winactie.

Met veel plezier heb ik ‘Het medaillon’ van Guusje de Ruiter gelezen. Waar gaat deze mooie digitale roman over? Na het verlies van haar dierbare moeder staat het leven van Vera stil. Op de begrafenis ontmoet Vera Nico. Nico blijkt haar oom te zijn en vertelt Vera dat haar moeder als baby ten vondeling gelegd is met maar twee aanwijzingen naar haar ouders: een prachtige fluwelen doek en een medaillon. Dit onverwachte nieuws is het begin van de zoektocht naar Vera’s familiegeschiedenis en brengt haar bij de trotse familie Hoogheemstra – Van Santen tot Evenaer in Haarlem. Het verschil tussen de adellijke familie en Vera is enorm. Kunnen zij echt familie van elkaar zijn?

Namens uitgeverij Loft Books mag ik één digitaal exemplaar ‘Het medaillon’ weggeven. Wil je hier kans maken op? Stuur dan vóór vrijdag 16 september een mailtje naar winactie@boekenbeschrijfster.nl met de tekst ‘Winactie Medaillon’. Ik vind het natuurlijk leuk om te zien als je mijn blog via Twitter en/of Instagram volgt.

Op vrijdag 16 september neem ik contact op met de winnaar of winnares. Hij/zij heeft dan tot en met zondag 18 september de tijd om daarop te reageren.

De winnares - Antonia - heeft inmiddels bericht gehad. Iedereen bedankt voor het meedoen.