Overslaan en naar de inhoud gaan

Winactie: Maak kans op één gesigneerd exemplaar van ‘Heksenburcht’ (afgelopen)

Hoera, deze maand bestaat mijn boekenblog alweer 7 jaar. Een mooie mijlpaal die ik graag met jullie wil delen met een mooie winactie.

Met veel plezier heb ik ‘Heksenburecht’ van Joseph Roelands gelezen. Waar gaat deze mooie digitale roman over? Als ze bijkomen van het intense avontuur in Egypte, begint een nieuwe reeks dromen zich op te dringen en wordt duidelijk dat deze wederom de start inluidt van een spirituele zoektocht. Nadat een jonge vreemdelinge Julia op het spoor komt en haar een bizar voorstel doet, komt alles in een stroomversnelling. De erotische energie, welke haar magische krachten voedt, blijkt al snel ook door anderen gebruikt te kunnen worden. Een verhaal over persoonlijke groei en de kracht van liefde.

Namens de auteur mag ik één gesigneerd exemplaar ‘Heksenburcht’ weggeven. Wil je hier kans maken op? Stuur dan vóór vrijdag 30 september een mailtje naar winactie@boekenbeschrijfster.nl met de tekst ‘Winactie Heksenburcht’. Ik vind het natuurlijk leuk om te zien als je mijn blog via Twitter en/of Instagram volgt.

Op vrijdag 30 september neem ik contact op met de winnaar of winnares. Hij/zij heeft dan tot en met zondag 2 oktober de tijd om daarop te reageren.

De winnares - Coline - heeft inmiddels bericht gehad. Iedereen bedankt voor het meedoen.