Winactie: win vrijkaarten voor de boekverfilming ‘A Monster Calls’ (afgelopen)

Zes jaar geleden verscheen het boek ‘A Monster Calls van Patrick Ness. Dit gaat over de 12-jarige Conor die in een fantasiewereld vlucht om aan de werkelijkheid te kunnen ontsnappen. Regisseur J.A. Bayona maakte er een prachtige visuele drama/fantasy film van en sinds vandaag (2 februari) is de film in de bioscopen te zien.

Synopsis
In het prachtige visuele drama A Monster Calls vlucht de 12-jarige Conor O’Malley (Lewis MacDougall) in zijn fantasiewereld om te ontsnappen aan de werkelijkheid. Omdat zijn moeder (Felicity Jones) ernstig ziek is moet hij bij zijn kille oma (Sigourney Weaver) wonen. Op school wordt hij gepest en zijn vader (Toby Kebbell) woont duizenden kilometers bij hem vandaan. Onverwacht roept Conor de meest onwaarschijnlijke bondgenoot op: een kolossaal monster (Liam Neeson) dat hem ’s nachts bezoekt om verhalen te vertellen. Onder de wilde begeleiding van het monster begint Conor aan een reis langs moed, hoop en waarheid om zijn ultieme nachtmerrie onder ogen te komen en de realiteit te accepteren.

Winactie
Namens Independent Films mag ik 2x2 vrijkaarten weggeven. Wat moet je daarvoor doen?
Geef antwoord op de volgende vraag: Onder welke titel is ‘A Monster Calls’ in het Nederlands verschenen?

Ik vind het natuurlijk leuk om te zien als je mijn blog via Twitter volgt.

Mail vóór zondag 12 februari je naam en het goede antwoord naar winactie@boekenbeschrijfster.nl onder vermelding van Prijsvraag A Monsters Calls.

Op zondag 12 februari neem ik contact op met de winnaar of winnares. Diegene heeft dan tot en met woensdag 15 februari de tijd daarop om te reageren.

De twee winnaars zijn Arlette Neuteboom en Jeroen de Bruijn. Zij hebben inmiddels een mailtje van me ontvangen. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Deel dit artikel:

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Each email address will be obfuscated in a human readable fashion or, if JavaScript is enabled, replaced with a spam resistent clickable link. Email addresses will get the default web form unless specified. If replacement text (a persons name) is required a webform is also required. Separate each part with the "|" pipe symbol. Replace spaces in names with "_".
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om te testen of je wel of geen spamrobot bent.