Overslaan en naar de inhoud gaan

Denise Meijer – Gevaar op de loer

Gevaar op de loer

Na de langste zomervakantie ooit kan Mandy haar geluk niet op. Ze is officieel samen met Tim en ze ziet hun toekomst rooskleurig voor zich: eerst samenwonen, dan trouwen, en het zal vast niet lang duren tot er kleintjes rondlopen. Het enige nadeel is dat Tim het rustig aan wil doen en daarom hun relatie ook liever geheimhoudt voor het schoolbestuur.

Dan duikt Tims ex ineens op en crasht bij Tim op de bank voor een langdurig logeerpartijtje. De knappe vader van een leerling die overal opduikt maakt het er trouwens ook niet makkelijker op. Tijdens het eindexamengala lopen de gemoederen hoog op en raakt Mandy in een situatie verzeild die haar leven wel eens voorgoed zou kunnen veranderen.

‘Gevaar op de loer’ is het tweede deel in de serie Liefdeslessen, waarin docente Mandy centraal staat.

Denise Meijer pakt het verhaal op na de zomervakantie van het vorige deel. Het is leuk om te lezen hoe de relatie tussen Mandy en Tim zich ontwikkelt en welke strubbelingen ze tegenkomen als stel. De auteur zet dit op een geloofwaardige manier neer, waardoor het allemaal nog levensechter lijkt. Heel fijn gedaan.

De prettige schrijfstijl van het eerste boek wordt doorgetrokken naar dit tweede deel. Dit zorgt ervoor dat je ‘Gevaar op de loer’ binnen no time hebt uitgelezen. Meijer eindigt met een cliffhanger, waardoor je eigenlijk niet anders kunt dan doorgaan naar het derde en laatste deel ‘Lokaal vol liefde’.

Auteur: Denise Meijer
Titel: Gevaar op de loer
Serie: Liefdeslessen
Genre: Roman
Aantal pagina's: 100
Uitgeverij: De Verhalenfabriek
ISBN: 9789461097736