Overslaan en naar de inhoud gaan

Denise Meijer – Zomer in zicht

Zomer in zicht

Mandy werkt als lerares Engels en houdt van lijstjes. De voor- en nadelen van haar meest recente date, een boodschappenlijstje, aftellen tot de zomervakantie…

Als ze vlak voor de vakantie een klassenfeest moet organiseren is ze niet bepaald blij. En al helemaal niet als blijkt dat haar collega Tim haar gaat helpen. Tim is arrogant, nooit serieus en gewoon bloedirritant. Maar Mandy lijkt de enige op de hele school te zijn die niet voor de charmes van de knappe Tim valt. Lukt het ze samen te werken nu de zomer in zicht is? Of wordt het Mandy allemaal te veel?

‘Zomer in zicht’ is het eerste deel in de serie Liefdeslessen, waarin docente Mandy centraal staat.

In dit eerste deel leer je hoofdpersonage Mandy kennen. Denise Meijer weet haar lezers voldoende achtergrondinformatie te geven over Mandy, zodat je het een en ander over haar weet en zodat je ook door kan in Mandy’s leven in het heden. Fijn gedaan door de auteur.

Meijer weet met haar prettige schrijfstijl de lezer vrijwel meteen mee te nemen in het verhaal van ‘Zomer in zicht’. Aangezien het om een relatief kort verhaal gaat, is dat extra fijn. Voor je het weet heb je het eerste deel uit, maar je hebt wel een volwaardig verhaal geschreven. Niet iedereen krijgt dat namelijk voor elkaar met een kort verhaal. Het einde van dit verhaal nodigt uit om direct door te lezen in het volgende verhaal: ‘Gevaar op de loer’.

Auteur: Denise Meijer
Titel: Zomer in zicht
Serie: Liefdeslessen
Genre: Roman
Aantal pagina's: 100
Uitgeverij: De Verhalenfabriek
ISBN: 9789461097736