Overslaan en naar de inhoud gaan

Floor Westerveld – Vrouw met bloem zoekt man met baard

Vmbzmmb

Op een bootje in de Amsterdamse grachten ontmoeten de ontwapenende Bobby en de bebaarde Thomas elkaar. Het is liefde op het eerste gezicht, maar het is niet geheel zonder hindernissen.

Bobby heeft een knipperlichtrelatie met Marnix, als je al van een relatie kunt spreken. En Thomas heeft net een huis opgeknapt samen met zijn vriendin Kirsten, waar ze zijn gaan samenwonen. Toch kunnen ze elkaar niet loslaten na hun eerste ontmoeting op de boot. Hoe zal dit aflopen?

Al bij het zien van de kaft en het lezen van de titel ‘Vrouw met bloem zoekt man met baard’ wordt je nieuwsgierigheid gewekt. Dit boek trekt in de boekhandel meteen de aandacht van mensen. En na het lezen van het verhaal weet je dat dat zeer terecht is.

Floor Westerveld heeft een heerlijke schrijfstijl, waardoor je het boek het liefste in één keer uit wil lezen. Afwisselend vertelt ze het verhaal vanuit het perspectief van Bobby en van Thomas. Dat zorgt ervoor dat je een zo compleet mogelijk verhaal krijgt. Je ziet de beide hoofdpersonages helemaal voor je en gunt ze een mooi leven met z’n tweeën. Maar of ze dat ook gaat lukken…?

‘Vrouw met bloem zoekt man met baard’ is een ideaal boek om tijdens een mooie zomerdag op het strand of aan het zwembad te lezen. Je waant je echt even in Amsterdam en bent getuige van een bijzondere ontmoeting tussen twee bijzondere mensen.

Auteur: Floor Westerveld
Titel: Vrouw met bloem zoekt man met baard
Genre: Roman
Aantal pagina's: 217
Uitgeverij: Podium
ISBN: 9789057595011