Overslaan en naar de inhoud gaan

‘Les Lauriers Roses’ maakt zich op voor een spetterend hoogseizoen

ZUID-FRANKRIJK – De zomervakantie komt steeds dichterbij en dat betekent dat de campings zich klaar gaan maken voor het hoogseizoen. Dat geldt ook voor David, de eigenaar van camping ‘Les Lauriers Roses’. Ondanks dat niet alles over rozen is gegaan, is zijn camping het nieuwe campingseizoen nu al veelbelovend begonnen.

Door de lokale verslaggever

Camping ‘Les Lauriers Roses’ was altijd in handen van Nico en Marion, de ouders van David. Zij genieten inmiddels van hun welverdiende pensioen. Hun camping is in uitstekende handen bij hun jongste zoon. Hij werkt ontzettend hard, heeft hart voor de zaak en geniet ervan als zijn camping vol met tevreden gasten staat. Dat kan hij natuurlijk niet alleen. Hij huurt regelmatig vakantiekrachten en stagiaires in én hij kan niet zonder zijn vaste receptioniste Valérie.

Enthousiaste reacties
Zoals elke campingeigenaar wel eens meemaakt, stuit David dit seizoen jammer genoeg op wat problemen, vooral als oude bekende Lucie voor zijn neus staat. Hij heeft geen idee wat ze komt doen en wat ze in Frankrijk hoopt te vinden. Het enige dat duidelijk is, is dat Lucie de nodige afleiding kan gebruiken nadat ze nogal wat heeft meegemaakt in Nederland. Wat daar precies is gebeurd, weet uw verslaggever (nog) niet. Ook blijkt al vrij snel dat David niet op haar komst zit te wachten, maar waarom?! Uw verslaggever heeft nog het nodige hierover uit te zoeken…

Nog even terug naar de veelbelovende start van ‘Les Lauriers Roses’. De campinggasten die er tot nu toe gekampeerd hebben, zijn erg enthousiast. De omgeving is prachtig, de sfeer is gezellig en het eten is voortreffelijk. Wie weet wat deze omgeving allemaal teweeg kan brengen voor jong en oud. Breng gerust eens een bezoek aan deze prachtige camping en ervaar het zelf.

Dit artikel maakt onderdeel uit van de blogtour rondom het nieuwste boek ‘Meer dan ooit’ van Marina Folkers.