Overslaan en naar de inhoud gaan

Ad van de Lisdonk – Prachtig gebroken

Kennedy Lincoln is tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk aan het bijkomen van haar stukgelopen relatie. Op een rommelmarkt duwt een bebloede, verwarde man zonder dat ze het merkt iets in haar tas.

Vanaf dat moment staat haar hele leven op zijn kop. Ze blijkt ongewild in het bezit te zijn gekomen van een wapen dat zowel regeringen als terroristen tegen elke prijs in handen willen krijgen...

Het verhaal van ‘Prachtig gebroken’ begint meteen met actie, waardoor je als lezer direct in het verhaal wordt getrokken. Je bent heel benieuwd wat er nu precies gaande is en welke gevolgen dit zal hebben. Dat geeft het boek een sterk begin.

De spanning en de vaart weet Ad van de Lisdonk in het boek vast te houden. Er gebeurt veel, waardoor je door wil blijven lezen om erachter te komen wat er allemaal nog te gebeuren staat. Ook de korte hoofdstukken dragen bij aan het willen blijven lezen. Het enige dat je leestempo soms tegenhoudt, zijn de vele details. Daardoor raak je als lezer soms even de draad kwijt. Als dit niet had gespeeld, was ‘Prachtig gebroken’ een boek dat je in één ruk uit had gelezen.

Dat neemt verder niet weg dat Van de Lisdonk een spannende thriller heeft geschreven met een interessant plot. Het verhaal zit vol mysterie en geschiedenis en dat zal veel lezers zeker aanspreken.

Auteur: Ad van de Lisdonk
Titel: Prachtig gebroken
Genre: Thriller
Aantal pagina's: 300
Uitgeverij: De Crime Compagnie
ISBN: 9789461094667