Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Claassen - Hartverwarming

Vanwege een time-out in Caro’s relatie, verblijft ze tijdelijk in het gesloten Beachclub Esperanza. Wanneer de centrale verwarming uitvalt door een barre sneeuwstorm, ontmoet ze de leuke verwarmingsmonteur David.

Caro weet echter niet zo goed wat ze met hem aan moet. Zij regelt en plant graag alles, terwijl David van het moment wil genieten. Na veel overtuiging is ze overgehaald om met hem op date gaan naar de schaatsbaan. Slaat de vonk over en durft Caro in het diepe te springen voor David en haar huidige relatie achter zich te laten?

'Hartverwarming' is een kort verhaal binnen de Beachclub Esperanza serie. Je leest het verhaal vanuit Caro. Ook al is het een kort verhaal, je leert wel het een en ander over haar. Je ontdekt al snel dat ze een echte planner is en dat dat niet altijd gaat in bepaalde situaties. Dat maakt je als lezer nieuwsgierig hoe Caro zich in haar nieuwe situatie gaat voelen. Chantal Claassen weet dit hoofdpersonage prima neer te zetten binnen het beperkte aantal bladzijden.

Het verhaal van 'Hartverwarming' kent een vlot verloop, dat binnen het genre past. Richting het einde gaat het ineens wel heel vlot. Net wat bladzijden extra had zeker wat toegevoegd aan het verhaal. Al met al heeft Claassen een prima verhaal geschreven om lekker even tussendoor te lezen.

Auteur: Chantal Claassen
Titel: Hartverwarming
Serie: Beachclub Esperanza
Genre: Roman / Kort verhaal
Aantal pagina's: 19
Uitgeverij: Zomer & Keuning
ISBN: 9789020548860