Overslaan en naar de inhoud gaan

Doree Virtue – Laat je licht stralen

Lastige relaties en moeilijke omstandigheden komen in feite allemaal op één ding neer: het fenomeen drama. Mensen tolereren veel meer stress dan nodig is. Ook focussen ze vaak teveel op andere mensen en situaties. Dat kan ervoor zorgen dat je als het ware verslaafd raakt aan lastige relaties, moeilijke banen en ingewikkelde levensstijlen. Er is echter een manier op uit deze cyclus te stappen.

Doree Virtue legt uit hoe je dat kunt doen en laat zien hoe traumatische gebeurtenissen de oorzaak van “je drama-leven” kunnen zijn en voor bepaalde symptomen zoals angst, verslaving en gewichtstoename kunnen zorgen. Zij kan je helpen om weer evenwicht en rust in je leven te creëren, zowel voor je lichaam als voor je geest.

De flaptekst van ‘Laat je licht stralen’ klinkt op het eerste gezicht wat zweverig, maar nadat je de inleiding hebt gelezen wordt je nieuwsgierigheid gewekt en ben je benieuwd wat de auteur allemaal te vertellen heeft. Vrijwel iedereen kan wel wat minder drama in zijn of haar leven gebruiken.

In drie delen vertelt Virtue haar verhaal: ‘De wetenschap achter het innerlijke licht’, ‘Hoe je je licht weer kunt laten stralen’ en ‘Laat je licht stralen in het bijzijn van anderen’. Ze verwijst naar verschillende bronnen, legt bepaalde fenomenen en gebeurtenissen duidelijk uit en zorgt ervoor dat je op een andere manier naar je leven gaat kijken. Eenieder kan vervolgens voor zichzelf bepalen in hoeverre hij of zij minder drama in het leven nodig heeft.

Heb je behoefte aan minder drama in je leven en wil je ontdekken hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Lees dan ‘Laat je licht stralen’ en geef jezelf een evenwichtiger leven.

Auteur: Doreen Virtue
Titel: Laat je licht stralen
Genre: Non-fictie
Aantal pagina's: 208
Uitgeverij: Boekerij
ISBN: 9789022576335