Overslaan en naar de inhoud gaan

Elise de Rijck – (my boss thinks) I’m working

Dit boek is er voor iedereen die zich wel eens verveelt op het werk, voor iedereen die stiekem kattenvideo's bekijkt tijdens de kantooruren en voor alle niet-zo-productieve medewerkers die wakker proberen te blijven tijdens saaie vergaderingen.

Dagdroom over plaatsen waar je stiekem liever zou zijn, stalk je collega's op Facebook, noteer in dit boek wat je eigenlijk écht op die e-mail van je veeleisende baas wilt antwoorden of verzin samen met je collega's bijnamen voor elkaar. Dit en nog veel andere ideeën die ervoor zorgen dat jij heel druk bezig lijkt op het werk!

Elise de Rijck is onder meer bekend van Het RAK boek, een boek vol onbaatzuchtige daden. En nu is ze terug met een nieuw boek: ‘(my boss thinks) I’m working’. Ook dit is een doe-boek en deze keer is het speciaal voor de werkende mens.

Hoe graag je baas of leidinggevende het ook zou willen, geen enkele medewerker is acht uur per dag productief. Vrijwel iedereen zit tijdens zijn of haar werk wel even op bijvoorbeeld social media of een appje te versturen via de mobiele telefoon. De Rijck heeft dé oplossing voor de werkende mens om bezig te lijken tijdens werkuren. Het boek staat vol hilarische opdrachten. Enkele voorbeelden hiervan zijn ‘Kijk uit het raam. Welke figuren kan je herkennen in de wolken?’ Of ‘Vul deze pagina’s met doedels tijdens een nutteloze vergadering die eigenlijk een e-mail had moeten zijn.’ Of ‘Kleur de irritatiemeters.’

Naast de verschillende opdrachten heeft de auteur ook notitieblaadjes in het boek verwerkt, zodat je druk kunt schrijven als je baas er ineens aankomt. Heel handig! Dankzij ‘(my boss thinks) I’m working’ kom je de werkweek voortaan fluitend door. Een waarschuwing: Het boek kan niet verantwoordelijk gesteld worden indien je ontslagen wordt!

Auteur: Elise de Rijck
Titel: (my boss thinks) I’m working
Genre: Non-fictie
Aantal pagina's: 128
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401446778