Overslaan en naar de inhoud gaan

Heleen van der Kemp – Blond 15

Blond. Vijftien. Dood. Rechercheur Britt Franken is geschokt door de aanblik van het jonge, levenloze meisje in het Vondelpark. Het slachtoffer is op brute wijze vermoord. Gescalpeerd.

Britt is vastbesloten de moordenaar te vinden, maar haar onderzoek wordt bemoeilijkt door de media, die er vanaf het begin bovenop zit. Toch komt de echte tegenstand uit een onverwachte hoek...

In ‘Blond 15’ maken we kennis met rechercheur Britt Franken, die al heel wat te verduren heeft gekregen in haar leven. Wat dat precies allemaal is, ontdek je stukje bij beetje. Dat wordt steeds duidelijker naarmate je meer boeken over haar hebt gelezen. Heleen van der Kemp heeft namelijk inmiddels al een aantal boeken over dit personage geschreven.

Het verhaal van ‘Blond 15’ leest vlot. Van der Kemp heeft een fijne schrijfstijl, waardoor het verhaal goed loopt en je graag door blijft lezen. Je bent als lezer benieuwd wie de dader is en wat het motief is. Dat in combinatie met de dikte van het boek zorgt ervoor dat je het zo uit hebt.

Dit verhaal over rechercheur Britt smaakt absoluut naar meer rondom dit personage. Gelukkig kon je gewoon doorlezen in ‘Afrekening’, ’Onschendbaar’ en ’Bijwerking’.

Auteur: Heleen van der Kemp
Titel: Blond 15
Genre: Thriller
Aantal pagina's: 166
Uitgeverij: De Crime Compagnie
ISBN: 9789074274401