Overslaan en naar de inhoud gaan

Iris Visser – Liefs uit Londen

Al het geloof dat Hannah heeft in de liefde verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer ze tijdens oud en nieuw haar vriend met een ander meisje betrapt. En tot overmaat van ramp wordt ze ook nog eens gedwongen om haar verschrikkelijke baas Tijn, de jonge directeur van een groot warenhuis, twee weken lang te assisteren tijdens een zakenreis naar Londen. Het nieuwste filiaal van hun winkel loopt niet naar behoren en dus zijn ze gedwongen om, samen met een extern ingehuurd marketingteam, in te vliegen.

Eenmaal aangekomen in Londen probeert Hannah elk teken dat de stad zich opmaakt voor de meest romantische dag van het jaar uit alle macht te negeren. Het feit dat haar baas een hoogst verwarrende menselijke kant blijkt te hebben én dat de vrouw van het marketingbureau haar wel heel bekend voorkomt, zorgen immers al voor genoeg kopzorgen.

Meteen vanaf het eerste hoofdstuk van ‘Liefs uit Londen’ word je als lezer het verhaal ingetrokken. De gebeurtenissen uit dat hoofdstuk zetten meteen (in positieve zin) de toon voor het boek. Je nieuwsgierigheid wordt gewekt en je bent benieuwd hoe het verhaal verder zal gaan.

Iris Visser heeft een hele fijne schrijfstijl. Ze weet het personage Hannah op een mooie manier neer te zetten, waardoor je enorm met haar meeleeft en haar het beste gunt. Tegelijkertijd ben je nieuwsgierig naar het hoe en waarom rondom Tijn. Stukje bij beetje laat de auteur je dat ontdekken. Ze weet hiermee ervoor te zorgen dat je als lezer dit boek het liefste in één keer uit wil lezen. Heerlijk!

Tijdens het lezer van ‘Liefs uit Londen’ waan je je echt even in deze leuke stad. Je wandelt mee door het centrum, je kijkt je ogen uit in de winkel en je smult even mee als de personages in een restaurant zitten. Visser zorgt ervoor dat haar lezers echt even in een andere wereld zijn. Gewoon genieten dus!

Auteur: Iris Visser
Titel: Liefs uit Londen
Genre: Roman
Aantal pagina's: 183
Uitgeverij: Ambo|Anthos
ISBN: 9781774533567