Overslaan en naar de inhoud gaan

Jacco Bezuijen – Belevenissen van een agent

De 45-jarige agent Jacco Bezuijen vertelt in ‘Belevenissen van een agent’ waargebeurde verhalen uit zijn 18-jarige politiecarrière. De verhalen lopen uiteen van humoristisch tot spannend en van gezellige tot heftige gebeurtenissen. Wat gaat er door een agent heen als hij zelf dood denkt te gaan? Of wat gaat er door hem heen als er iemand (jongs) dood is gegaan? En hoe reageert hij op een onvoorspelbare situatie? Het komt allemaal aan bod in dit boek.

‘Belevenissen van een agent’ is een vermakelijk en boeiend boekje, dat erg gemakkelijk leest. Bezuijen heeft zijn verhalen opgeschreven zoals ze gebeurd zijn. Niet meer en ook niet minder woorden. De auteur zorgt er zo voor dat iedereen zijn avonturen kunnen lezen. Hij geeft je een kijkje in de wereld van de politie en schuwt daarbij de vervelende situaties niet.

Bezuijen staat bekend als “de Twittercop” van de politie Rotterdam. Hij deelt zijn verhalen graag met zijn volgers. Op verzoek heeft hij eenmalig een lang verhaal geschreven in plaats van een korte tweet. Dat viel zo in de smaak bij zijn volgers dat Jacco er meer is gaan schrijven. Het resultaat is dit boek geworden met zo’n dertig verhalen.

Auteur: Jacco Bezuijen
Titel: Belevenissen van een agent
Genre: Non-fictie
Aantal pagina’s: 119
Uitgeverij: Mijnbesteller B.V.
ISBN: 9789461935557