Overslaan en naar de inhoud gaan

Jill Mansell – Stuur me een berichtje

Waarom moest Essie ook zo nodig haar ware gevoelens in die brief zetten? Hij was alleen voor haar beste vriendin bestemd, en niet voor het hele internet. Dan had ze nu nog gewoon een huis, een baan en een vriend gehad.

Aan de andere kant, als ze niet opeens alles was kwijtgeraakt, zou ze Zillah en Conor met hun bijzondere wensenproject nooit ontmoet hebben – en niet te vergeten Lucas, de oorzaak van al haar ellende.

Meteen vanaf het begin van ‘Stuur me een berichtje’ zit je in het verhaal. Je leeft mee met Essie, nadat een brief van haar per ongeluk naar haar hele adresboek is gestuurd. Hoe moet dat nu verder? Erg leuk én ongemakkelijk begin van het nieuwste boek van Jill Mansell.

Het verhaal wordt vanuit verschillende personages verteld. Deze personen worden in het begin van het boek voorgesteld en langzaamaan bouw je als lezer een band met hen op. Je kunt niet anders dan dol worden op Essie, Zillah en Conor. Stuk voor stuk leuke en interessante personages met elk hun eigen problemen.

Mansell heeft een heerlijke en beeldende schrijfstijl. De locaties, de gebeurtenissen en de personages zie je daardoor zo voor je. Het verhaal zelf verloopt niet geheel verrassend, maar is dat erg?! Je beleeft met ‘Stuur me een berichtje’ in ieder geval een aantal fijne leesuurtjes.

Auteur: Jill Mansell
Titel: Stuur me een berichtje
Genre: Chicklit
Aantal pagina's: 384
Uitgeverij: 9789021023526
ISBN: Luitingh-Sijthoff