Overslaan en naar de inhoud gaan

Lianne Reijntjes – Vacay in Saint Tropez

Chloe heeft een relatie met de wereldberoemde dj Daniel Dee en nadat hij maanden heeft getourd zien ze elkaar daar eindelijk weer. Maar is hun relatie nog net zo sterk als voorheen?

Marissa is van plan om deze dagen flink los te gaan en helemaal niet op zoek naar vastigheid. Maar hangt er misschien toch een beetje liefde in de Franse lucht? Het wordt een vakantie vol zon, luxe en knappe lovers!

‘Vacay in Saint Tropez’ is het eerste deel uit de DJ-serie van Lianne Reijntjes, waarin de vriendinnen Chloe en Marissa centraal staan.

Het verhaal wordt vanuit de vriendinnen Chloe en Marissa verteld, waardoor je ze allebei een beetje beter leert kennen. ‘Vacay in Saint Tropez’ is een kort verhaal en dat geeft niet veel ruimte om de beide personages veel diepgang te geven. Toch kom je al wel het een en ander over de dames te weten. Je hebt nog twee delen tegoed waarin je meer over hen te weten kan komen.

Reijntjes heeft een prettige en vrolijke schrijfstijl, die helemaal binnen dit boek past. Het is een fijn en luchtig verhaal geworden waar je gewoon doorheen vliegt. Heerlijk om even tussendoor te lezen. En het nodigt uit om meteen door te gaan naar het volgende deel.

Auteur: Lianne Reijntjes
Titel: Vacay in Saint Tropez
Serie: DJ-serie
Genre: Roman
Aantal pagina's: 33
Uitgeverij: Loft Books
ISBN: 9789047206842