Overslaan en naar de inhoud gaan

Lianne Reijntjes – Wow, we're married on Ibiza

Chloe stapt in het huwelijksbootje met haar verloofde Daniel. Samen met hun weddingplanner Luana maken ze plannen voor hun droombruiloft op Ibiza, alleen blijkt Luana wel een erg grote fan van Daniel...

Hoe dichterbij de bruiloft komt, hoe sterker Chloe de zenuwen voelt toenemen. Maken ze echt de juiste keuze? Gelukkig kan ze haar hart luchten bij haar beste vriendin Marissa, die samen met Timothy een hele zomer heeft gevaren en speciaal voor de voorbereidingen op het feest naar Ibiza is gekomen.

‘Wow, we’re married on Ibiza’ is het derde deel uit de DJ-serie van Lianne Reijntjes, waarin de vriendinnen Chloe en Marissa centraal staan.

In het derde boek van de DJ-reeks zijn we weer een tijdje verder na de gebeurtenissen uit boek twee. Het verhaal wordt vanuit Chloe verteld, waardoor je nu de kans krijgt haar iets beter te leren kennen. Nog steeds is er weinig diepgang, maar dat past eigenlijk best prima binnen het verhaal.

‘Wow, we’re married on Ibiza’ vormt op meerdere vlakken een prima afsluiting van de DJ-serie. De kleine losse eindjes die er na de eerste twee delen waren, komen op een mooie manier samen en worden als het ware afgesloten. De vier belangrijkste personages uit de reeks krijgen hun podium binnen het verhaal, waarin Reijntjes de meeste ruimte voor Chloe heeft gereserveerd. Dat is mooi omdat het vorige deel vooral over Marissa ging. Al met al is het een passend einde van een leuke, zomerse reeks van drie korte verhalen.

Auteur: Lianne Reijntjes
Titel: Wow, we're married on Ibiza
Serie: DJ-serie
Genre: Roman
Aantal pagina's: 48
Uitgeverij: Loft Books
ISBN: 9789047206880