Overslaan en naar de inhoud gaan

Lisette Jonkman – Buren with benefits

Abigail werkt in een café, doet af en toe een modellenklusje en woont nog steeds in een studentenkamer (meer kan ze niet betalen). Is dit nou het grotemensenleven waar ze van droomde?

Ferdinand Frericks kan niet wachten tot zijn studentenleven begint. Hij sluit zich aan bij een studentenvereniging en stort zich op de avontuurtjes met zijn studiegenotes. Ondertussen blijft hij zijn buurvrouw Abby maar op onhandige momenten tegen het lijf lopen. Zij maakt iets anders in hem los dan alle hockeyblondines bij elkaar.

Abby durft eerst haar interesse niet toe te geven, maar na een gevaarlijke situatie begint ze toch voor Ferdi te vallen… Maar passen ze wel in elkaars leven?

‘Buren with benefits’ is het eerste deel uit de Onbreekbaar-trilogie, die Lisette Jonkman speciaal voor Kobo Plus schreef. Later dit jaar verschijnen de boeken ook als paperbacks. Liefhebbers van deze auteur én van de Verkikkerd-reeks zullen deze trilogie met veel plezier lezen.

Het verhaal wordt afwisselend verteld vanuit Abigail en Ferdi(nand). Hierdoor leer je de beide personages goed kennen en lees je ook hun gedachten en gevoelens (over zichzelf én over elkaar). Je kent deze personen al een klein beetje uit de Verkikkerd-reeks, maar in deze Onbreekbaar-trilogie leer je ze pas echt kennen. En dan blijkt er meer achter beide personen schuil te gaan dan je in eerste instantie had verwacht.

Jonkman heeft een heerlijke schrijfstijl. Dat bewijst ze keer op keer met haar boeken. ‘Buren with benefits’ is leuk, interessant én sexy. Als je eenmaal aan het verhaal begonnen bent, wil je het liefste gewoon door blijven lezen. En na het laatste hoofdstuk wil je meteen door met het tweede deel, ‘Onbegrensde liefde’.

Auteur: Lisette Jonkman
Titel: Buren with benefits
Serie: Onbreekbaar
Genre: Roman
Aantal pagina's: 256
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff
ISBN: 9789024588657