Overslaan en naar de inhoud gaan

Lisette Jonkman – Onbegrensde liefde

Het zou bij scharrelen blijven. Vrienden met benefits. Dat hadden ze zich allebei voorgenomen, maar Ferdi en Abby moeten toegeven dat ze tot over hun oren verliefd zijn op elkaar.

Ferdi zou dat het liefst van de daken schreeuwen, maar Abby wil het een beetje onder de pet houden – niet alleen vanwege haar snel ontluikende modellencarrière, maar ook vanwege haar gestoorde ex Tom. Toch wordt het in rap tempo serieuzer tussen hen. Net als zij zich wil overgeven aan haar gevoel, staat ze er onverwacht helemaal alleen voor.

Na het eerste deel ’Buren with benefits’ ben je ontzettend benieuwd hoe het verhaal van Ferdi en Abby verder gaat. Lisette Jonkman gaat in ‘Onbegrensde liefde’ meteen verder waar het eerste deel geëindigd is. Dat is hartstikke fijn, want dan zit je meteen weer lekker in het verhaal.

Ook dit tweede deel wordt afwisselend vanuit één van de beide hoofdpersonages verteld. Als lezer weet je op deze manier soms net iets meer dan de personages zelf. Daardoor begrijp je bepaalde keuzes beter dan Abby of Ferdi zelf, maar dat betekent niet dat je het er altijd mee eens bent. Soms zou je één van hen even een schop onder zijn of haar kont willen geven vanwege een bepaalde beslissing. Dat laat alleen maar zien dat je helemaal wordt meegesleept in het bijzondere verhaal van Ferdi en Abby.

Jonkman geeft in ‘Onbegrensde liefde’ ook wat meer ruimte voor serieuzere onderwerpen. Het wordt er verder geen zwaar boek van, maar het laat je wel zien dat het leven niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. Mocht je na het einde van het eerste deel al meteen willen doorlezen; het laatste hoofdstuk van deel twee zorgt er helemaal voor dat je direct door wil gaan in ‘Op gevoel’.

Auteur: Lisette Jonkman
Titel: Onbegrensde liefde
Serie: Onbreekbaar
Genre: Roman
Aantal pagina's: 304
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024588664