Overslaan en naar de inhoud gaan

Marianne Busser en Ron Schröder – Ken je die mop?

Ken je die mop van die twee vliegen die zaten te eten? Of van opa en het geverfde bankje? En wat dacht je van die grap over de dropjes van Sara? In dit boek vind je ze allemaal en nog veel meer. Lees ze zelf en vergeet ze niet door te vertellen aan je moeder, je opa of je zusje. Dat wordt lachen!

Marianne Busser en Ron Schröder hebben met ‘Ken je die mop?’ een grappig en uniek moppenboekje geschreven. Het is geen standaard moppenboek zoals je ze wellicht kent waarin gewoon een heleboel moppen geschreven staan. De auteurs hebben een aantal moppen op rijm geschreven, waarbij Sam Loman mooie en bijpassende illustraties heeft gemaakt.

Je kent waarschijnlijk het mopje wel over een kind dat dropjes mee naar school neemt om uit te delen, maar dan blijkt het iets heel anders te zijn. Busser en Schröder hebben dit op hun eigen manier in het boek geschreven. Dat hebben ze zo met meerdere mopjes gedaan. Het ene mopje zal bekender zijn dan het andere, maar ze zijn allemaal leuk.

De jonge doelgroep zal vaak in een deuk liggen tijdens het lezen van ‘Ken je die mop?’ En daarna kunnen ze onder andere hun (groot)ouders aan het lachen brengen.

Auteurs: Marianne Busser en Ron Schröder
Titel: Ken je die mop?
Genre: Kinderboek
Aantal pagina's: 32
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000371778