Overslaan en naar de inhoud gaan

Marijke Vos – Champagneglazen en tranentrekkers

Rob en Tessa gaan trouwen! We kijken mee over de schouder van Maartje die, chaotisch als ze is, haar best doet om de voorbereidingen voor Tessa's bruiloft op rolletjes te laten lopen.

Dat is nog niet zo simpel, want naast de trouwerij organiseert Maartje de feestelijke opening van de tentoonstelling van Toms fotografische werk in een galerie. Als ze in alle haast een klein auto-ongeluk veroorzaakt zijn de rapen gaar… Krijgt Maartje het toch voor elkaar Tessa's grote dag perfect te laten verlopen?

Marijke Vos heeft speciaal voor Kobo Plus De weddingplanner-serie geschreven. Deze serie zou oorspronkelijk uit acht korte feelgood-verhalen bestaan. ‘Champagneglazen en tranentrekkers’ is een bonusaflevering en daarmee het negende deel uit deze reeks.

De voorgaande boeken uit deze serie werden vanuit Tessa beschreven. Heel leuk dat deze bonusaflevering vanuit Maartje is beschreven. Alhoewel er wel bepaalde momenten waren dat ik erg benieuwd was naar de gedachten en gevoelens van Tessa.

‘Champagneglazen en tranentrekkers’ kent niet heel veel verrassingen, maar dat maakt eigenlijk helemaal niet uit. Het is heerlijk dat Vos ervoor gezorgd dat we nog een keertje mee op avontuur mogen met het duo Tessa en Maartje. En wat is het leuk dat de auteur een aantal verwijzingen naar de voorgaande delen heeft gedaan. Het is een nog mooiere afsluiting van De Weddingplanner-serie dan ’Bierbrouwers en wijnvaten’ al was.

Auteur: Marijke Vos
Titel: Champagneglazen en tranentrekkers
Serie: De weddingplanner
Genre: Roman
Aantal pagina's: 43
Uitgeverij: Ambo|Anthos
ISBN: 9789047205883