Overslaan en naar de inhoud gaan

Marijke Vos – Picknicks en catwalks

Voor één keer maken Tessa en Maartje een uitstapje van hun weddingplanneractiviteiten: samen met Brenda plannen ze een groot feest om de opening van haar eigen bruidsboetiek te vieren.

Tijdens de voorbereidingen ontvangt Tessa een berichtje van een oud-collega, die haar wijst op een interessante vacature. Het werk past precies in Tessa's straatje, maar… is ze wel op zoek naar een andere baan? Veel ruimte om erover te piekeren heeft ze niet, want haar hoofd zit al vol met gedachten aan de aankomende date met Rob. Wat zou hij voor haar in petto hebben? En niet alleen bij Tessa en Rob loopt de spanning op in deze aflevering: op Brenda's feest lijken Maartje en Tom eindelijk toe te komen aan een goed gesprek, maar of dat van een leien dakje gaat…

Marijke Vos heeft speciaal voor Kobo Plus De weddingplanner-serie geschreven. Deze serie bestaat uit acht korte feelgood-verhalen, waarvan ‘Picknicks en catwalks’ het zevende deel is.

Het een-na-laatste deel uit De weddingplanner-reeks is verschenen en ik wil niet al bijna afscheid gaan nemen van Tessa, Maartje, Rob en Tom. Zeker niet nu alles steeds meer van een leien dakje lijkt te lopen bij dit viertal. Lees vooral dit deel om de details daaromheen te ontdekken. En mocht je nog niet aan deze reeks begonnen zijn, dan raad ik je aan om dat zeker te gaan doen.

Het vorige deel blijft mijn favoriet tot nu toe, maar ‘Picknicks en catwalks’ zorgt wel voor een langverwachte en -gehoopte scène. Als je de vorige delen al gelezen hebt, weet je precies waar ik het over heb.

Je vormt je een steeds beter beeld van de hoofdpersonages en je gunt ze al het geluk dat er is. Maar of dat ook allemaal echt gaat lukken…? Ik ben heel benieuwd wat Vos voor haar lezers in petto heeft in het achtste en laatste deel. Aan de ene kant zou ik dat het liefste nu meteen willen lezen, maar aan de andere kant wil ik nog niet dat het verhaal al helemaal klaar is…

Auteur: Marijke Vos
Titel: Picknicks en catwalks
Serie: De weddingplanner
Genre: Roman
Aantal pagina's: 57
Uitgeverij: Ambo|Anthos
ISBN: 9789047205258