Overslaan en naar de inhoud gaan

Marijke Vos – Suikerspinnen en tandenstokers

Tessa is net begonnen als assistent-weddingplanner en duikt meteen in het diepe: ze zal Maartje helpen bij de bruiloft van Hannah, die al over een paar weken gaat trouwen. Maartjes ietwat chaotische werkwijze is even wennen, maar al snel vindt Tessa haar draai en belandt ze tussen bergen chiffon en tule in een bruidsjurkenwinkel.

Op de bruiloft loopt Tessa cateraar Rob tegen het lijf. Hij vertelt haar vol passie over de experimentele hapjes die hij heeft bereid, en dan fladderen er onverwachts vlinders in haar buik…

Marijke Vos heeft speciaal voor Kobo Plus De weddingplanner-serie geschreven. Deze serie bestaat uit acht korte feelgood-verhalen, waarvan ‘Suikerspinnen en tandenstokers’ het tweede deel is.

Na een korte kennismaking met Tessa in ’Peddelen en proosten’ leer je haar in dit tweede boek wat beter kennen. Je ontdekt wat meer over haar verleden en over haar doen en laten. Ook worden er een paar nieuwe personages voorgesteld, die hoogstwaarschijnlijk wel vaker hun gezicht zullen laten zien.

Vos laat in ‘Suikerspinnen en tandenstokers’ wederom een bruiloft centraal staan, waaromheen vooral het verhaal van Tessa verder wordt verteld. Ook dit deel heb je zo uitgelezen en je wil meteen door naar deel drie. Slim gedaan!

Auteur: Marijke Vos
Titel: Suikerspinnen en tandenstokers
Serie: De weddingplanner
Genre: Roman
Aantal pagina's: 37
Uitgeverij: Ambo|Anthos
ISBN: 9789047205159