Overslaan en naar de inhoud gaan

Mijn eigen website

Sinds Leesfanaten.nl gestopt is en ik voor die website geen recensies meer hoefde te schrijven, besloot ik om wat vaker via mijn eigen weblog recensies te publiceren. Lezen is tenslotte mijn grootste hobby en dat deel ik graag met anderen. Doordat ik nu soms ook een uitgeverij aanschreef voor een recensieboek werden de recensies een steeds belangrijker onderdeel op mijn blog.

Mede daardoor liep ik al een tijdje rond met het idee om als boekenblogger een website te starten. Zou ik wel genoeg te vertellen om een website te vullen? Hoe zou ik de website dan gaan noemen? Zitten mensen wel te wachten op nóg een website over boeken en lezen? Allemaal vragen waardoor ik de knoop telkens maar niet doorhakte… tot een donderdagavond eind augustus. Ineens kreeg ik een ingeving voor een leuke naam die ik aan Robert voorlegde. Hij vond ‘m erg leuk, vooral nadat hij mijn motivatie erbij hoorde.

Die avond zijn we meteen aan de slag gegaan: de domeinnaam registeren en het twitteraccount aanmaken. De volgende dag heb ik de eerste artikelen voor de nieuwe website geschreven en zijn we ’s avonds samen verder gegaan. Het begin van deze website was er. Vervolgens was het een kwestie van de website bouwen en vullen, waarbij Robert me vooral met het eerste erg goed heeft geholpen. Op deze website deel ik voortaan mijn enthousiasme over gelezen (en te verwachten) boeken.

Omdat ik al het een en ander had geschreven voor Leesfanaten en mijn weblog en ik dat graag wilde bewaren, vind je op deze website ook mijn oudere recensies, artikelen en maandoverzichten terug. Neem op je gemak een kijkje rond.