Overslaan en naar de inhoud gaan

Monica Maas – Bobbi viert Pasen

In deze vrolijke lentetitel gaat Bobbi op zoek naar paaseieren en geniet hij van een heerlijk paasontbijt. Oma zegt: ‘We gaan iets leuks doen. Eet je broodje maar gauw op. Zie je daar die mand met eitjes? Zullen we ze verven, Bob?’

Na ‘Bobbi viert Sinterklaas’, ’Bobbi viert Kerst’ en ’Bobbi viert Sint-Maarten’ is er nu nog een feestdagen toegevoegd aan de leuke Bobbi-collectie: ‘Bobbi viert Pasen’.

Monica Maas laat in dit leuke paasboekje alles rondom deze feestdag voorbij komen, zoals het verven van eitjes, het versieren van een paastak en het zoeken naar paaseieren. Peuters en kleuters kunnen met dit boekje samen met hun (groot)ouders ontdekken wat er allemaal bij Pasen hoort. En natuurlijk ontbreken de favoriete knuffels van Bobbi niet. Als je al meer boeken uit deze serie hebt gelezen, dan zal je ze inmiddels wel herkennen. De olifantenknuffel is bijvoorbeeld één van de favorieten van Bobbi!

Ons zoontje (nu 2,5 jaar) vond het nieuwe Bobbi-verhaaltje erg leuk. Zelfs zo leuk dat we inmiddels een versierde paastak thuis hebben staan en binnenkort alvast een keer eieren gaan verven. ‘Bobbi viert Pasen’ mag niet ontbreken in je collectie als je een Bobbi-fan thuis hebt.

Auteur: Monica Maas
Titel: Bobbi viert Pasen
Genre: Kinderboek
Aantal pagina's: 32
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020684629