Overslaan en naar de inhoud gaan

Nicola May – Mr. Swipe Right

De verlegen Cali besluit om na een verbroken huwelijk een profiel aan te maken op een datingapp. Als Tinder-maagd verkent ze haar opties en ze stapt steeds verder uit haar comfortzone.

Cali heeft het erg leuk, maar ze is op zoek naar meer dan alleen een leuke tijd. En als ze dat vindt, durft ze haar gebroken hart dan opnieuw open te stellen?

Na de succesvolle Cockleberry Bay-serie is Nicola May terug met een nieuw boek. Wat heeft ze met ‘Mr. Swipe Right’ een fijne en hedendaagse roman geschreven.

Meteen vanaf het moment dat Cali besluit een profiel aan te maken op Tinder, word je als lezer meegenomen in de achtbaan die een datingapp kan veroorzaken. Dat past aan de ene kant prima binnen het verhaal, maar het zorgt er aan de andere kant voor dat sommige gebeurtenissen wel heel snel voorbijgaan waar je wel wat meer over had willen lezen. Je vliegt wel als het ware door het verhaal heen, mede door de prettige schrijfstijl.

May weet haar inmiddels herkenbare humor in ‘Mr. Swipe Right’ te verwerken. Sommige situaties waarin Cali terechtkomt, zorgen ervoor dat je tijdens het lezen hardop aan het lachen bent. Heerlijk! De ontknoping van het boek is niet geheel verrassend; het zorgt voor een mooie en passende afsluiting van dit fijne en luchtige verhaal.

Auteur: Nicola May
Titel: Mr. Swipe Right
Genre: Roman
Aantal pagina's: 256
Uitgeverij: Zomer & Keuning
ISBN: 9789020541441