Overslaan en naar de inhoud gaan

Olivia Lewis – King 4: Verlossing

Josh en Luci gaan door een heftige periode. Komen ze alle tegenslag te boven, of is hun relatie gedoemd te mislukken? Eveline komt ondertussen met vreselijk nieuws. Het dwingt Josh tot het uiterste, en in zijn woede en verdriet werkt hij mee aan een bizar plan van Eveline, waarmee hij alles op het spel zet.

Na de enorme cliffhanger in ’King 3: Achter gesloten deuren’ ben je ontzettend benieuwd hoe het verhaal van Josh en Luci verder gaat. Je hebt een vermoeden wat er staat te gebeuren en dat blijkt in mijn geval uit te komen. Olivia Lewis krijgt het voor elkaar al bij de eerste hoofdstukken voor elkaar dat je met tranen in je ogen aan het lezen bent. Je had op iets anders gehoopt.

Hoe verder je leest in ‘King 4: Verlossing’, hoe meer je merkt dat dit deel ietwat anders is dan de voorgaande delen. Er komen nog wel seksscènes in het verhaal voor dat past bij het genre, maar het is allemaal wat tammer dan in de eerdere boeken uit deze serie. Er zit nog meer verhaal en er komen een aantal verrassende wendingen voorbij. Heel fijn om te lezen, wat mij betreft. Lewis geeft hiermee een heel andere glans aan het genre erotische roman. Het is prettig dat ze de seksscènes als het ware functioneel laat zijn in plaats van dat ze deze scènes schrijft omdat het nu eenmaal binnen het gekozen genre past.

In ‘King 4: Verlossing’ worden de laatste vragen beantwoord en ontdek je helemaal hoe alles uiteindelijk in elkaar heeft gestoken. Het is een prettig te lezen deel en vormt gewoon een mooie afsluiting. Met veel plezier heb ik deze serie gelezen.

Olivia Lewis is het pseudoniem van een Nederlandse schrijfster. Zij schreef deze erotische roman tijdens haar verblijf in het buitenland. Het boek is niet autobiografisch, maar Lewis baseerde haar kennis van chique hotels wel op eigen ervaringen. Zij werkte zelf in één van Nederlands meest dure hotels aan de kust.

Auteur: Olivia Lewis
Titel: King 4: Verlossing
Genre: (Erotische) roman
Aantal pagina's: 320
Uitgeverij: Ellessy
ISBN: 9789086604104