Overslaan en naar de inhoud gaan

Olivia Lewis – Totale chaos

Sophia King is inmiddels een jongedame van twintig jaar. Ze heeft een liefdevolle en stabiele thuisbasis, leuke vriendinnen, volgt een dansopleiding en heeft een relatie met de populairste danser op school: Mason. Sophia is ook succesvol vlogster. Haar kanaal Sophia - Queen of Kings heeft bijna driehonderdduizend volgers en groeit nog iedere dag. Alles op de rit, toch?

Dan komt er een nieuwe leraar de school binnenwandelen. De jonge Scott van Spakenburg is aangenomen als zangdocent en ziet in Sophia een nieuw talent, wanneer hij haar - per ongeluk - een keer hoort zingen. Sophia wordt door hem uitgedaagd alles uit haar carrière te halen, maar achter de blinkende façade schuilt een onzeker meisje met ADHD en een flinke dosis aan dagelijkse medicatie. In no time ontstaat er totale chaos in het leven van Sophia en ze is al zo chaotisch.

Weet Scott haar zover te krijgen haar talenten te delen met de wereld? En nog belangrijker: hoe dealt Sophia met deze vreselijk knappe, innemende en sexy leraar?

Na de King-serie is Olivia Lewis terug met een nieuwe zinderende en erotische serie, namelijk de Queen-serie. Hierin staat Sophia King, de dochter van Lucia en Benjamin centraal. Als je de King-reeks met veel plezier hebt gelezen, zul je ook van deze nieuwe serie gaan genieten.

Meteen vanaf het eerste hoofdstuk weet Lewis de aandacht van haar lezers te trekken. Ze weet hoofdpersonage Sophia op een leuke en chaotische manier neer te zetten, waardoor je haar eigenlijk meteen in je hart wil sluiten. Ze bedoelt het goed en ze doet haar best, maar dat komt niet altijd helemaal goed tot uiting. Dat neem je haar eigenlijk niet kwalijk. Af en toe lees je een hoofdstuk vanuit Scott, waardoor je hem ook wat beter leert kennen. Heel interessant gedaan.

Bekende personages uit de King-reeks maken ook hun opwachting in de Queen-reeks. Ze zijn allemaal ouder (en wijzer?) geworden en hebben hun leven voor zover mogelijk voor elkaar. Daarom is het overigens wel een aanrader om eerst de vier King-boeken te lezen voordat je aan de Queen-boeken gaat beginnen.

De stomende seksscènes ontbreken niet in dit boek. Het is fijn dat je als lezer eerst de tijd krijgt om te wennen aan Sophia als volwassen vrouw (je ziet haar in eerste instantie nog voor je als het kleine meisje uit de vorige reeks). Deze scènes passen prima binnen het verhaal en voegen iets toe aan het verhaal, ook al pakt dat niet altijd even positief uit. ‘Totale chaos’ is een rauw, boeiend en intens verhaal. Het einde maakt je nieuwsgierig naar het volgende deel. Kom maar op!

Olivia Lewis is het pseudoniem van een Nederlandse schrijfster. ‘Totale chaos’ is het eerste deel uit de Queen-serie.

Auteur: Olivia Lewis
Titel: Totale chaos
Serie: Queen
Genre: (Erotische) roman
Aantal pagina's: 362
Uitgeverij: Ellessy
ISBN: 9789086604371