Overslaan en naar de inhoud gaan

Onbekende auteur – Waar is de WC-rol?

Willem WC-rol daagt zijn pientere poepvriendjes uit tot een spannend spelletje: verstoppertje! Ze gaan zich verstoppen in de supermarkt, onder water en op een festival. Kun jij de vriendjes op elke bladzijde vinden?

Ons zoontje van 4,5 jaar is regelmatig in de ban van het woordje ‘poep’. Het liefst roept hij dan de hele dag door ‘poep’, maar daar zit ik niet altijd op te wachten. Volgens mij hoort het helemaal bij deze leeftijd, want ik hoor het zijn klasgenootjes ook vaak zeggen haha.

Toen ik via Instagram over het zoekboek ‘Waar is de WC-rol?’ las, wist ik dat ons zoontje dit geweldig zijn vinden. Ik heb het toen gereserveerd bij de bibliotheek. Vanaf het moment dat we dit zoekboek in huis hebben, zoeken we elke dag naar wc-rollen, poepjes en andere figuurtjes. Ons zoontje vindt het zoeken geweldig, maar hij vindt het vooral leuk dat hij tijdens het zoeken onbeperkt ‘poep’ mag zeggen.

‘Waar is de WC-rol?’ is een erg leuk en grappig zoekboek. Je leert als eerste de wc-rol en alle poepjes kennen, waarna je in verschillende zoekplaten aan de slag kunt. Sommige zoekplaten zijn gemakkelijker dan andere, waardoor het boek goed geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar. Achterin het boek staan de oplossingen, mocht je niet alles kunnen vinden. Daar vind je nog meer figuurtjes om te gaan zoeken. Kortom: ‘Waar is de WC-rol?’ is hét zoekboek voor iedereen die dol is op het woordje ‘poep’!

Auteur: Onbekend
Titel: Waar is de WC-rol?
Genre: Kinderboek
Aantal pagina's: 40
Uitgeverij: Veltman
ISBN: 9789048320561