Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek met je kleintje alle kleuren in ‘Mijn eerste kleuren boek’

Bij uitgeverij Van Holkema & Warendorf is een leuk en leerzaam boek voor peuters verschenen. In ‘Mijn eerste kleuren boek’ kun je samen met je peuter op ontdekkingstocht gaan naar de verschillende kleuren.

Per kleur staan er verschillende voorwerpen bij elkaar van de desbetreffende kleur. Zo kun je samen met je (klein)kind zowel kleuren als voorwerpen oefenen. Ideaal! Er is voornamelijk gekozen voor alledaagse onderwerpen die herkenbaar zijn voor de jonge doelgroep. Bij ons zoontje van drie jaar zijn de rode brandweerwagen en de blauwe trein favoriet. Die twee zoekt hij als eerste op en daarna kunnen we het boekje van voren naar achteren “lezen”.

Het boekje heeft een handig formaat, waardoor het gemakkelijk vast te houden is voor je kleintje. Door de harde kaft en bladzijden kan hij of zij al snel zelf bladeren, zonder dat je moet opletten dat een bladzijde ineens kan scheuren. Dat maakt van ‘Mijn eerste kleuren boek’ een handig én leerzaam boekje, uitermate geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Auteur: Roger Priddy
Titel: Mijn eerste kleuren boek
Genre: Kinderboek
Aantal pagina's: 24
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000365661