Overslaan en naar de inhoud gaan

Petra Kruijt – Hart verkocht

Sofie is net klaar met het fotograferen van een gruwelhuis als Mark haar vertelt dat hij de knoop heeft doorgehakt: hij stopt als makelaar en gaat voor zijn droom van een eigen café. Vol enthousiasme vraagt hij haar meteen mee uit eten, want deze stap moet natuurlijk gevierd worden.

Voordat ze uitgaan, bezoekt Sofie nog een jonge vrouw die haar appartement te koop zet omdat ze gaat samenwonen. Het is haar eerste eigen appartement en Sofie biedt aan om ter herinnering een portretfoto te maken in het huis. Langzaamaan heeft ze zo ook een mooie portretserie opgebouwd...

‘Huizenfotograaf Sofie’ is de nieuwe feelgoodserie van Petra Kruijt. De serie van vier afleveringen draait om Sofie, waarvan ‘Hart verkocht’ het vierde deel is.

Na de mooie cliffhanger uit het derde deel ben je heel benieuwd hoe het vierde (en laatste) deel zal gaan verlopen. Je merkt aan alles dat dit het afsluitende deel van de serie is. De auteur werkt toe naar een mooie ontknoping, die uitstekend binnen de feelgoodserie past. Alle losse eindjes worden aan elkaar geknoopt. Altijd fijn!

Sofie maakt in ‘Hart verkocht’ nog een paar leuke en mooie momenten mee en daarna is het aan de lezer om in te vullen hoe haar verdere toekomst eruit is komen te zien. Al met al heeft Kruijt met ‘Huizenfotograaf Sofie’ een erg fijne en leuke serie geschreven.

Auteur: Petra Kruijt
Titel: Hart verkocht
Serie: Huizenfotograaf Sofie
Genre: Roman
Aantal pagina's: 95
Uitgeverij: Loft Books
ISBN: 9789047206217