Overslaan en naar de inhoud gaan

Renate Poper – Thomas de stoomlocomotief

Wie kent Thomas de Trein en zijn vriendjes niet? Ze komen regelmatig op televisie en beleven dan de leukste, spannendste en mooiste avonturen. In dit avontuurlijke verhalenboek kun je samen met Thomas en alle andere treinen mee op avontuur. Dat worden bijzondere en leuke momenten.

In ‘Thomas de stoomlocomotief’ zijn zes verhalen te lezen. Niet alleen Thomas beleeft een spannend avontuur. Dat geldt ook voor James, Gordon, Henry, Toby en Percy. Elk verhaal wordt geïllustreerd door mooie afbeeldingen. Hierdoor komt het nog meer tot leven voor de jonge doelgroep.

De verhalen hebben een korte introductie, waarna het avontuur begint. Ze zijn leuk om voor te lezen aan de (klein)kinderen. Als de (klein)kinderen al wat ouder zijn, is het een ideaal boek om zelf uit te lezen. Het lettertype is wat groter dan in een gemiddeld, waardoor het lezen nog makkelijker wordt. Ook worden er niet al te moeilijke woorden gebruikt. ‘Thomas de stoomlocomotief’ mag niet in de boekenkast van Thomas de trein-fans ontbreken.

Auteur: Renate Poper
Titel: Thomas de stoomlocomotief
Genre: Kinderboek
Aantal pagina's: 192
Uitgeverij: Memphis Belle International Amsterdam B.
ISBN: 9789089414243