Overslaan en naar de inhoud gaan

Saskia M.N. Oudshoorn – In de ijskast

Bertina - Tinus voor vrienden - besluit dat ze een sabbatical van haar studie wil. Na de breuk met haar jeugdliefde Mats is ze gevlucht in het leren en ze is nu aan haar tweede studie bezig.

Maar dat gaat allemaal in de ijskast als ze een foodtruck koopt op Marktplaats. Haar retro ijstruck geeft na een paar kilometer al de geest, en dan is het Mats die haar kan helpen met opknappen. Ongemakkelijk…

Na de succesvolle Recept voor geluk-serie is Saskia M.N. Oudshoorn terug met een nieuwe serie, getiteld ‘Foodtruck Fiësta’. Het eerste deel uit deze reeks heet ‘In de ijskast’.

In dit eerste deel leren we de verschillende personages kennen, waarbij Bertina (Tinus) het hoofdpersonage is. Je leest wat over haar familie, over haar verleden én over haar plan voor de komende tijd. Het leest lekker vlot en voor je het weet ben je al over de helft van het verhaal.

Dit boek kun je zien als een soort kennismaking voor de rest van de serie. Er gebeurt zeker het een en ander in ‘In de ijskast’, maar je voelt aan alles dat er nog van alles te gebeuren staat in de komende delen. Het maakt je in ieder geval nieuwsgierig naar het verdere Foodtruck-avontuur van Tinus.

Auteur: Saskia M.N. Oudshoorn
Titel: In de ijskast
Serie: Foodtruck fiësta
Genre: Roman
Aantal pagina's: 76
Uitgeverij: Zomer & Keuning
ISBN: 9789020545302