Overslaan en naar de inhoud gaan

Saskia M.N. Oudshoorn – Grenzeloos geluk

Wanneer Liv en Matthew een groot trouwfeest organiseren, zijn Kate en Laurens als beste vrienden en nieuw stelletje natuurlijk ook van de partij. Tijdens de romantische hotelovernachting die daarop volgt, besluit Laurens impulsief en ondanks zijn twijfels Kate ook ten huwelijk te vragen.

Het hilarische vrijgezellenfeest dat vervolgens voor Laurens georganiseerd wordt, brengt echter onverwacht een heftige en onverwerkte periode uit zijn verleden tot leven. En terwijl dit gegeven hem volledig afleidt, slaat ook nog eens het noodlot toe bij Kate. Opeens ziet Laurens zich niet alleen geconfronteerd met een chaotisch verleden maar ook met een onzekere toekomst. Ten einde raad besluit hij te doen wat hij jaren daarvoor ook al eens deed: vluchten…

Saskia M.N. Oudshoorn begint het verhaal van ‘Grenzeloos geluk’ met een terugblik naar de eerste twee delen uit de Recept voor geluk-serie. Erg fijn als het even geleden is dat je de voorgaande delen hebt gelezen. Zo ben je weer helemaal op de hoogte wat er zich tot nu toe in de reeks heeft afgespeeld.

Werden de eerste twee delen vanuit Liv en Matthew verteld, in dit derde deel leer je Kate en Laurens beter kennen. Deze twee personages kwamen al vaker voorbij in de serie, maar je leert ze nu echt stukken beter kennen. Hierdoor begrijp je steeds beter wie ze zijn geworden die ze nu zijn. Beide personages hebben echt een ontwikkeling doorgemaakt in hun leven. Heel interessant om te lezen.

Oudshoorn krijgt het wederom voor elkaar om haar lezers vanaf het eerste hoofdstuk tot en met het laatste te boeien. Als je eenmaal aan dit verhaal begint, wil je het liefste door blijven lezen. Je bent vooral heel benieuwd naar het levensverhaal van Laurens. Hij heeft heel wat meegemaakt en je wil snappen waarom hij bepaalde keuzes maakt. Gaandeweg het verhaal kom je daar ook achter.

Richting het einde van ‘Grenzeloos geluk’ kun je het bijna niet meer droog houden. Met tranen in je ogen lees je dit derde deel uit. Je kunt alleen maar hopen dat de auteur nog een vierde deel in deze serie gaat schrijven.

Auteur: Saskia M.N. Oudshoorn
Titel: Grenzeloos geluk
Serie: Recept voor geluk
Genre: Roman
Aantal pagina's: 246
Uitgeverij: Kobo Originals
ISBN: 9781774533468