Overslaan en naar de inhoud gaan

Tessa Bailey – De make-over

Georgies familie heeft een goedlopend renovatiebedrijf, maar tot verdriet van haar ouders heeft zij besloten een ander pad te kiezen. Zij organiseert kinderpartijtjes en verjaardagsfeestjes en maakt anderen graag aan het lachen. En… ze is vastbesloten om een vrouw van de wereld te worden!

Je leven opnieuw inrichten betekent ook de waarheid onder ogen zien: Georgie heeft al in eeuwen geen date meer gehad. En wie is er nu beter geschikt om haar imago op te vijzelen dan de plaatselijke sportheld en favoriet van de roddelbladen? Tijd voor actie!

Na het lezen van de flaptekst van ‘De make-over’ ben je meteen nieuwsgierig. Hoe wil Georgie het voor elkaar krijgen om “een vrouw van de wereld” te worden? Gaat dit haar ook daadwerkelijk lukken? En wie is die plaatselijke sportheld waar ze haar zinnen op heeft gezet? Genoeg redenen en vragen om meteen lekker te gaan lezen.

Tessa Bailey weet een vrij boeiend en leuk verhaal te vertellen. Je hebt wel even de tijd nodig om aan Georgie te wennen en te ontdekken hoe een en ander in haar leven speelt of heeft gespeeld. Daardoor zit je niet direct goed in het verhaal. Als je het hoofdpersonage wat beter hebt leren kennen, leest het allemaal prettiger en kom je in een grappig verhaal terecht.

Niet alles dat zich in ‘De make-over’ afspeelt is even verrassend. Sommige wendingen zie je goed aankomen, maar dat past wel binnen dit type verhaal. Al met al weet Bailey haar lezers te trakteren op een aantal leuke leesuurtjes.

Auteur: Tessa Bailey
Titel: De make-over
Genre: Roman
Aantal pagina's: 328
Uitgeverij: Karakter
ISBN: 9789045216102