Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanessa Gerrits – Tweeling in twijfelmodus

De bèta-app van Cupid-o-scoop is eindelijk live en krijgt dankzij de promofilm een flinke boost. Ook Samantha komt in de schijnwerpers te staan. Zo wordt ze uitgenodigd voor een driedaagse spirituele beurs én krijgt ze een onverwacht telefoontje dat nieuwe deuren voor haar kan openen…

Ondertussen is de columnist zeer geïnteresseerd in de romance van haar huisgenootje Doris, die nog altijd stapelverliefd is op pasta-expert Jaimie. En hoe zit het met Samantha’s eigen liefdesleven, nu ze al een tijdje uitgaat met Stef Kreeft? Zou hij de ware kunnen zijn, of valt hun relatie in het water?

‘Tweeling in twijfelmodus’ is alweer het vijfde deel in de Cupid-o-scoop serie. Hoe verder je in deze serie leest, hoe beter je Samantha en de andere personages leert kennen en hoe meer je in het verhaal komt te zetten en benieuwd bent hoe het zal gaan eindigen. Heerlijk!

Vanessa Gerrits heeft een prettige schrijfstijl en ze weet met haar verhaal tot de verbeelding te spreken. Je kunt je als lezer steeds beter een beeld vormen van de vastere personages uit het boek. Je krijgt spontaan zin om bij Jaimie pasta te gaan eten of om op bezoek te gaan op de redactie waar Samantha werkt. Gewoonweg heerlijk!

Leek de serie Cupid-o-scoop in eerste instantie een verhaal over online dating te werken, inmiddels weet je dat het meer is dan dat. Natuurlijk staat de app en Samantha’s ervaringen ermee centraal, maar er komt ook steeds meer diepgang in de verhalen. Je leert bijvoorbeeld meer over Samatha’s verleden en je ontdekt de onzekerheden van Doris. Ook krijg je nog meer bewondering voor Cedric. Hij begint mijn favoriete personages uit deze serie te worden (of dat is hij misschien al wel…). Ik kijk in ieder geval al uit naar het zesde deel.

Auteur: Vanessa Gerrits
Titel: Tweeling in twijfelmodus
Serie: Cupid-o-scoop
Genre: Roman
Aantal pagina's: 97
Uitgeverij: Loft Books
ISBN: 9789047206415