Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijf vragen aan… Kirsten

Lezen is van alle tijden. Of je nu één boek per jaar leest of wekelijks een boek verslindt, lezen brengt je even in een andere wereld, leert je het een en ander en zorgt voor de nodige ontspanning. Heerlijk!

Ik ben natuurlijk niet de enige die dol is op lezen. In de rubriek ‘Vijf vragen aan…’ laat ik een (veel)lezer aan het woord. Wie weet levert het je wel een mooie boekentip op. Deze keer lees je de antwoorden van Kirsten.

1. Welk boek lees je op dit moment en wat vind je er tot nu toe van?
Ik lees nu in ‘Nog lange niet’ van M.J. Arlidge. Het boek is wederom erg spannend...

2. Welk boek heb je in je jeugdjaren verslonden?
‘Bloemen op zolder’ van Virgina Andrews, ‘De poppenkraam’ van Nico Hiltrop en echt van die meisjesboeken maar daar weet ik even de titels niet van.

3. Welk boek zou je willen herlezen en waarom?
‘Bloemen op zolder’ lijkt mij wel leuk om nog een keer te lezen, als ik dan moet kiezen. Maar eerlijk gezegd als ik een boek heb gelezen vind ik het wel genoeg :-)

4. Welk boek staat al heel lang ongelezen in je kast en hoe komt dat?
Ik luister mijn boeken digitaal, dus er staan heel veel boeken op mijn boekenplank. Elke keer komen daar weer nieuwe bij en hierdoor blijven er boeken lang op de boekenplank staan.

5. Lees je liever papieren boeken of digitale boeken en waarom?
Ik heb een abonnement bij Storytel en luister de boeken. Ik vind het echt een voordeel dat ik tijdens het wandelen met de hond lekker een boek kan luisteren en ook bijvoorbeeld tijdens het strijken. Wel is het vaak erg ontspannend en als ik dan even zit of in bed lig, val ik wel sneller in slaap. En dan heb je weleens de pech dat ik weer een heel stuk terug moet zoeken waar ik nu gebleven ben.