Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijf vragen aan… Naomi

Lezen is van alle tijden. Of je nu één boek per jaar leest of wekelijks een boek verslindt, lezen brengt je even in een andere wereld, leert je het een en ander en zorgt voor de nodige ontspanning. Heerlijk!

Ik ben natuurlijk niet de enige die dol is op lezen. In de rubriek ‘Vijf vragen aan…’ laat ik een (veel)lezer aan het woord. Wie weet levert het je wel een mooie boekentip op. Deze keer lees je de antwoorden van Naomi. Neem eens een kijkje op haar mooie Boekstagram-account..

1. Welk boek lees je op dit moment en wat vind je er tot nu toe van?
Ik ben bezig in ‘The witcher’ boek 1 (‘De laatste wens’) en tot nu toe vind ik hem een klein beetje tegenvallen. De reden is denk ik dat het een boek is die bestaat uit korte verhalen, waardoor je een soort van hak op de tak gaat en daar ben ik niet zo dol op.

2. Welk boek heb je in je jeugdjaren verslonden?
In mijn jeugdjaren heb ik de boeken van ‘Heartland’ en ‘Op zoek naar de dolfijn’ verslonden. Naast Harry Potter uiteraard ;-).

3. Welk boek zou je willen herlezen en waarom?
De boeken die ik graag zou willen herlezen, zijn de boeken uit de serie ‘De wetten van de magie’ van Terry Goodkind. De reden is dat ik het een supergoede serie vond. Na het overlijden van de schrijver is het bij mij toch aan het kriebelen om zijn wereld nog een keer te bezoeken, aangezien er nooit meer iets nieuws komt,

4. Welk boek staat al heel lang ongelezen in je kast en hoe komt dat?
Dat is ‘Het tijdperk van de vijf’-trilogie van Trudi Canavan. En waarom? Ik heb eerlijk gezegd geen idee. Het lijkt me een goede serie om te lezen, maar misschien omdat ik er weinig over voorbij zie komen dat ik het daarom vergeet dat ik ze heb… Of ik heb gewoon te veel boeken, dat kan natuurlijk ook ;-)

5. Lees je liever papieren boeken of digitale boeken en waarom?
Ik lees liever papieren boeken, omdat ik een ramp ben met dingen opladen.