Overslaan en naar de inhoud gaan

Winactie: Maak kans op één digitaal exemplaar van uitgeverij De Verhalenfabriek (afgelopen)

Hoera, deze maand bestaat mijn boekenblog alweer 7 jaar. Een mooie mijlpaal die ik graag met jullie wil delen met een mooie winactie.

Vorig jaar december lanceerde uitgeverij De Verhalenfabriek hun eerste digitale boeken. De Verhalenfabriek is het zusje van De Crime Compagnie en geeft thrillers & feelgood e-books uit. De verhalen zijn korter dan een normaal boek, waardoor je ze in een avond of op een zondagmiddag uit kunt lezen. Ze maken niet alleen losstaande verhalen maar ook series.

Namens uitgeverij De Verhalenfabriek mag ik maar liefst drie digitale boeken weggeven: ’Runner’s high’ van Inge Spaan, ’Sterrenstof’ van Martine Kamphuis en ’Liefde niet verplicht’ van Marijke van den Elsen.

Doe je mee?
Wil je kans maken op één van deze boeken? Stuur dan vóór vrijdag 23 september een mailtje naar winactie@boekenbeschrijfster.nl met de tekst ‘Winactie Verhalenfabriek’ en laat even weten voor welke titel je mee wil loten. Ik vind het natuurlijk leuk om te zien als je mijn blog via Twitter en/of Instagram volgt.

Op vrijdag 23 september neem ik contact op met de winnaars of winnaressen. Hij/zij hebben dan tot en met zondag 25 september de tijd om daarop te reageren.

De winnaars hebben inmiddels bericht gehad. Iedereen bedankt voor het meedoen.