Overslaan en naar de inhoud gaan

Winactie: Maak kans op één exemplaar van ‘De engel van Sevilla’ (afgelopen)

Hoera, deze maand bestaat mijn boekenblog alweer 7 jaar. Een mooie mijlpaal die ik graag met jullie wil delen met een mooie winactie.

Vandaag (1 september) is de nieuwste Ik vertrek-thriller van Marelle Boersma verschenen. Waar gaat deze thriller over? Het is Sascha gelukt om haar twee passies te combineren: haar voorliefde voor Spanje en haar drijfveer om voor anderen te zorgen. Ze krijgt een droombaan in een resort in de zonnige stad Sevilla. Haar baas vindt haar meer dan leuk, en dat hun liefde geheim moet blijven geeft een extra spanning aan hun relatie. Dan valt er een dode in het resort. Als blijkt dat het geen natuurlijke dood was, beseft Sascha dat er iets gruwelijk mis is.

Namens uitgeverij De Crime Compagnie mag ik één exemplaar van deze boeiende thriller weggeven. Wil je hier kans maken op? Stuur dan vóór vrijdag 9 september een mailtje naar winactie@boekenbeschrijfster.nl met de tekst ‘Winactie Sevilla’. Ik vind het natuurlijk leuk om te zien als je mijn blog via Twitter en/of Instagram volgt.

Op vrijdag 9 september neem ik contact op met de winnaar of winnares. Hij/zij heeft dan tot en met zondag 11 september de tijd om daarop te reageren.

De winnares - Janneke - heeft inmiddels bericht gehad. Iedereen bedankt voor het meedoen.