Overslaan en naar de inhoud gaan

Denise Meijer – Lokaal vol liefde

Lokaal vol liefde

Na alles wat er gebeurd is, ziet Mandy er als een berg tegenop terug te keren naar het Maascollege. De keuze van Tim is het gesprek van de dag en Mandy is bang dat haar geheim uitkomt: niemand mag weten wat er die avond tijdens het gala voorgevallen is.

Om even te ontsnappen aan alle hectiek besluit ze samen met haar beste vriendin Nicole Londen onveilig te maken. Daar loopt ze een bekende tegen het lijf en komt ze in een situatie terecht die zelfs niet door haar vertrouwde voor- en nadelenlijstje gered kan worden. Mandy ziet in dat ze een moeilijke beslissing moet maken die grote gevolgen kan hebben voor haar carrière. Durft ze te kiezen voor wat ze echt wil? Of blijft ze op het veilige pad?

‘Lokaal vol liefde’ is het derde deel in de serie Liefdeslessen, waarin docente Mandy centraal staat.

Denise Meijer weet haar trilogie op een mooie manier af te sluiten met het derde boek ‘Lokaal vol liefde’. Voor mij was dit mijn favoriete deel uit de serie. Mandy maakt een mooie groei door, die in de vorige twee delen langzaamaan is begonnen. Je ziet in dit laatste boek dat ze een aantal belangrijke lessen heeft geleerd, waardoor ze verder kan… nu en in de toekomst.

Het verhaal leest lekker weg en je krijgt een steeds beter beeld van de verschillende personages uit het boek. Meijer heeft met Liefdeslessen een fijne serie geschreven die lekker wegleest. De drie digitale boeken zijn niet heel dik, maar dat maakt het heerlijke tussendoortjes. Wanneer je eenmaal het eerste deel gelezen hebt, wil je ze het liefste alle drie achter elkaar doorlezen. Heel fijn gedaan door de auteur! Ik heb van alle delen genoten en ik vind dat Mandy een mooie afsluiting krijgt in dit derde en laatste deel.

Auteur: Denise Meijer
Titel: Lokaal vol liefde
Serie: Liefdeslessen
Genre: Roman
Aantal pagina's: 100
Uitgeverij: De Verhalenfabriek
ISBN: 9789461097927