Overslaan en naar de inhoud gaan

2014

Gelezen boeken in december '14

Op deze laatste dag van 2014 is het tijd voor het overzicht van mijn gelezen boeken dit jaar. In totaal heb ik 114 boeken gelezen. Op naar een nieuw jaar vol prachtige, spannende en ontroerende boeken... in een iets andere opzet dan jullie tot nu toe van me gewend waren. Voor nu wens ik jullie een gezellige jaarwisseling en een geweldig 2015 toe.

Gelezen boeken 2014 - boeken top-10

In 2014 heb ik in totaal 114 boeken gelezen. Het ene boek was prachtig, het ander spannend. Ook zaten er enkele tussen waar helemaal niks aan was. Om jullie alvast voor het nieuwe jaar wat boekentips te geven, heb ik een top-10 gemaakt uit alle boeken die ik dit jaar heb gelezen.

Ben je nog op zoek naar een goed, spannend of mooi boek? Kijk eens rond in mijn top 10 van 2014. De boeken die erin staan, zijn zeker de moeite waard. De volgorde van de boeken is op achternaam van de auteur. Ik kan namelijk niet kiezen welk boek ik het allerbeste vind…

Gelezen boeken in september '14

De maand september zit er alweer op. Het was een maand waarin ik vooral met de bruiloft bezig ben geweest (die over 2 dagen is :-)) en waarin bekend werd dat Leesfanaten gaat stoppen. Voor mij is het inmiddels helemaal gestopt, aangezien ik geen recensieboeken meer had en het eindredactiewerk in oktober niet zou doen vanwege de bruiloft en de huwelijksreis. Ik ben momenteel druk bezig om mijn recensies en artikelen van Leesfanaten op te slaan. Een heel karwei, maar ik vind het zonde als ze verloren gaan.

Deventer Boekenmarkt 2014

De Deventer Boekenmarkt is één van de leukste evenementen voor boekenliefhebbers. Dat heb ik mij tenminste laten vertellen; ik was er nog nooit geweest. Tot vandaag. Elk jaar kwam ik er te laat achter wanneer deze boekenmarkt was. Vaak bleek het evenement dan net geweest te zijn. Daarom had ik een paar maanden geleden al gekeken wanneer het was en dit in mijn agenda gezet. En vandaag was het zover!