Overslaan en naar de inhoud gaan

december

Gelezen boeken in december ‘16

Het jaar 2016 is bijna ten einde en dat betekent dat ik mijn maandoverzicht van gelezen boeken in december met jullie ga delen. Het was wederom een mooie leesmaand, waarin ik negentien boeken las. Hier zaten een paar “gouwe ouwe” van Roald Dahl tussen. Wat blijft hij toch een meesterverteller. Ik las als kind zijn boeken met veel plezier en nu als volwassene nog steeds.

Gelezen boeken in december '14

Op deze laatste dag van 2014 is het tijd voor het overzicht van mijn gelezen boeken dit jaar. In totaal heb ik 114 boeken gelezen. Op naar een nieuw jaar vol prachtige, spannende en ontroerende boeken... in een iets andere opzet dan jullie tot nu toe van me gewend waren. Voor nu wens ik jullie een gezellige jaarwisseling en een geweldig 2015 toe.

Gelezen boeken in december ‘13

Op de laatste dag van 2013 is het tijd voor een overzicht van mijn gelezen boeken in december. Ik heb vanochtend mijn 100e boek uitgelezen... en dat is meteen het boek van de maand geworden: 'Toen ik je zag' van Isa Hoes. In één woord is dit boek prachtig. Mocht je 'm nog niet gelezen hebben, ga het doen! Ik wens jullie allemaal een prachtig 2014 vol met mooie, leuke en ontroerende boeken. Ik schrijf volgend jaar in ieder geval weer maandelijks een weblog over mijn gelezen boeken.