Overslaan en naar de inhoud gaan

Iris Visser – Alles draait om kerst

Alles draait om kerst

Holly Winters is een echte workaholic. Al meerdere jaren stopt ze ziel en zaligheid in haar redactiewerk voor het televisieprogramma 'Alles draait om liefde'. En nu haar baas ein-de-lijk van plan is om met pensioen te gaan lijkt niets haar beloofde promotie tot eindredacteur nog in de weg te staan.

Enter Olivier Wolfs, zoon van mediamagnaat John Wolfs, die al een tijdje meedraait in de televisiewereld. Wanneer Holly hoort dat deze nepo-baby ook wel oren heeft naar de functie ziet ze haar kansen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Maar niets blijkt minder waar; Holly en Olivier krijgen beiden één, ultieme kans om te bewijzen dat zij de beste kandidaat voor de rol zijn. De uitdaging: een item maken dat gekozen wordt voor de jaarlijks terugkerende kerstuitzending. Holly is vastbesloten om haar onuitstaanbare concurrent te verslaan, want een ding is zeker: zij en Olivier hebben niets met elkaar gemeen.

‘Alles draait om kerst’ wordt verteld vanuit hoofdpersonage Holly Winters. Je leert haar goed kennen, doordat je haar gevoelens en gedachten leest. Holly maakt bovendien een mooie groei door tijdens het verhaal. Dat geeft een verhaal wat mij betreft altijd wel wat extra’s. Naast Holly zorgt Iris Visser ervoor dat je Olivier ook wat beter kennen. Hierbij geldt dat een eerste indruk niet altijd de juiste is. Ontdek zelf maar waarom dat is.

Visser heeft een zeer prettige schrijfstijl, waardoor ze je vanaf het eerste hoofdstuk mee weet te nemen in dit fijne verhaal. ‘Alles draait om kerst’ bevat alle ingrediënten voor een mooie kerstroman: liefdesverhalen, humor, kerst, kerst en nog een kerst, leuke personages (let zeker ook op een aantal oudere bijpersonages) en hier en daar een verrassende wending. Kruip onder een dekentje en laat je lekker meevoeren in een mooi kerstverhaal.

Auteur: Iris Visser
Titel: Alles draait om kerst
Genre: Roman
Aantal pagina's: 260
Uitgeverij: Kobo Originals
ISBN: 9781774538777