Overslaan en naar de inhoud gaan

2013

Gelezen boeken in december ‘13

Op de laatste dag van 2013 is het tijd voor een overzicht van mijn gelezen boeken in december. Ik heb vanochtend mijn 100e boek uitgelezen... en dat is meteen het boek van de maand geworden: 'Toen ik je zag' van Isa Hoes. In één woord is dit boek prachtig. Mocht je 'm nog niet gelezen hebben, ga het doen! Ik wens jullie allemaal een prachtig 2014 vol met mooie, leuke en ontroerende boeken. Ik schrijf volgend jaar in ieder geval weer maandelijks een weblog over mijn gelezen boeken.

Gelezen boeken in november ‘13

Het is vandaag alweer 1 december, dus de laatste maand van het jaar is ingetreden. Ik heb weer wat prachtige boeken gelezen deze maand. November was onder andere de maand waarin een nieuwe thriller van Loes den Hollander verscheen, getiteld 'Dekmantel'. Het was wederom een geweldig boek, en daarom is dat boek mijn boek van de maand geworden. Fans van Den Hollander zullen ervan genieten. En mocht je nog nooit een thriller van deze auteur gelezen hebben, dan raad ik je dat van harte aan.

Gelezen boeken in oktober ‘13

Nadat ik vorige maand 'Houvast' van Linda Jansma gelezen had, had ik de smaak te pakken gekregen. Dat is bij mijn boekenoverzicht van oktober wel te zien; ik heb inmiddels alle boeken van Jansma gelezen. En ja... ik kan niet anders dan haar nieuwste boek 'Schuilplaats' het boek van de maand noemen. Echt een geweldig boek! Als je een liefhebber bent van spannende boeken, dan is dit boek een aanrader eerste klasse. Linda Jansma heeft er met mij in ieder geval een nieuwe fan bij :-).

Gelezen boeken in september ‘13

Aangezien ik niet verwacht dat ik vandaag nog een boek uitlees - alhoewel ik wel in een spannend boek voor Leesfanaten mag beginnen - plaats ik vandaag alvast mijn overzicht van gelezen boeken in september. Ik heb een nieuwe auteur ontdekt: Linda Jansma. Ze schrijft al een tijdje, maar ik heb nu pas een boek (Houvast) van haar gelezen. En dat smaakte naar meer! Tussen mijn te lezen boeken voor Leesfanaten door ga ik zeker nog meer van haar lezen! Mijn boekentip van deze maand is dan ook 'Houvast' van Linda Jansma.

Gelezen boeken in juli ‘13

De maand juli is voorbij, dus het is weer tijd voor een overzicht van mijn gelezen boeken. Ik ben weer begonnen met werken en dat is te merken aan mijn leesgedrag. Ik heb in juli niet heel veel boeken gelezen. Mijn boekentip uit deze maand is 'Route du Soleil' van Suzanne Vermeer. Ik had dit boek als e-book gewonnen via A.W. Bruna. Erg leuk!

Gelezen boeken in juni ‘13

De maand juli is alweer een weekje oud, dus hebben jullie mijn gelezen boeken van de vorige maand nog tegoed. Het pareltje van afgelopen maand is 'Zwijgrecht' van Loes den Hollander. Ik ben een groot fan van deze auteur, en haar nieuwste boek is een van haar beste... vind ik. Zoek je nog een boek om mee op vakantie te nemen? Dan is 'Zwijgrecht' een aanrader!

Gelezen boeken in mei ‘13

Het is tijd voor een overzicht van mijn gelezen boeken van de afgelopen maand. Dankzij een weekje vakantie op Texel heb ik de lijst aardig kunnen vullen (en zijn de eerste boeken van juni al gelezen). Mijn boekentip van deze maand: 'De vrouwenslagerij' van Ilja Gort. Maar... ik raad jullie ook aan om 'Overkill' van Escober en 'Daglicht' van Marion Pauw ook zeker eens te lezen (als je dat al niet gedaan heb). En de verfilming van 'Daglicht' is ook de moeite waard. En ja... als je van zeer spannende boeken houdt, dan is de Q-serie van Jussi Adler-Olsen een echte aanrader.

Gelezen boeken in april ‘13

Wat gaat de tijd snel! Het is gewoon al mei. Dat betekent: tijd voor een overzicht van mijn gelezen boeken in april. Deze maand heb ik lekker veel gelezen, zoals jullie hieronder kunnen zien. Mijn favoriet van deze maand is 'Zwaar verguld' van Chantal van Gastel. Hiermee hebben we eindelijk de ontknoping over Isa en Ruben gelezen. Maar... stiekem hoop ik dat er ooit nog een vierde deel komt.