astrid harrewijn

Astrid Harrewijn – De eerste zin

Elkie, nog net geen dertig, heeft maar één droom. Ze wil bibliothecaris worden en de mooiste bibliotheken van de wereld bezoeken. Als die droom in duigen valt, gaat ze op dwingend advies van haar familie naar een vriend van haar vader die in Florida een sportschool heeft. Het wordt namelijk tijd dat Elkie gaat nadenken over haar leven; hoe nu verder?

Astrid Harrewijn – Trois

De voorwaarden van de erfenis hebben grote gevolgen, ook voor Emma’s kinderen die zichtbaar moeite hebben met de veranderingen. En wat betekenen toch al die boodschappen die tante Agatha heeft achtergelaten?

Astrid Harrewijn – Deux

Met haar kinderen op de achterbank van haar stokoude Volvo vertrekt Emma naar Frankrijk om de zomervakantie te combineren met een bezoek aan de notaris.

Astrid Harrewijn – Un

Emma heeft haar leven goed op orde. Ze heeft een goede baan op de educatieve afdeling van een groot museum en samen met haar man, de succesvolle architect Ben, heeft ze twee kinderen.

Astrid Harrewijn – De stroopwafelshop

De ouders, vriend en beste vriendin van Suze nemen het haar niet in dank af als ze spontaan ja zegt tegen een bizarre uitdaging. Samen met nog twee vrienden uit haar studententijd doet ze mee aan een wedstrijd van de Stroopwafelfabriek: wie maakt in één jaar de meeste winst met een koffietentje waar de stroopwafels vers worden gebakken?

Astrid Harrewijn – Vrienden voor het leven

Een maand vakantie, misschien zelfs twee. Dat is wat Kiki, succesvol als handige intermediair in de kunstwereld, zich heeft voorgenomen als de spraakmakende tentoonstelling van Jeff Koons eindelijk opent in het Stedelijk.

Astrid Harrewijn – Daar heb je vrienden voor

Joost is veertig, ongehuwd, schrijver, kunsthistoricus en archeoloog. Hij werkt bij het Rijksmuseum en de Universiteit van Amsterdam. Zijn imago is stoffig en degelijk. Hij wil liever als stoer en aantrekkelijk worden gezien.

Astrid Harrewijn – Drie vrienden, een huis (en een klusjesman)

Noor wordt gezien als de ideale vriendin én dochter. Als ze een prachtige baan aangeboden krijgt als conservator bij het Van Gogh Museum, twijfelt ze geen moment en verhuist ze vanuit Limburg naar Amsterdam. Dat wordt haar niet in dank afgenomen door haar vriend Ewald en haar ouders.

Abonneren op RSS - astrid harrewijn