boekenkast

Een eigen boekenwand

Zo lang als ik me kan herinneren, ben ik dol op lezen. Je deed me als kind geen groter plezier dan met een bezoekje aan de bibliotheek. Mijn moeder leest ook veelvuldig, dus vroeger mocht ik regelmatig mee naar de bieb.

Een boekenkast erbij

Op Tweede Kerstdag besloten Robert en ik – heel cliché – naar de woonboulevard te gaan. Nu alles in de woonkamer van ons nieuwe huis stond, misten we nog iets: een dressoir of een boekenkast. Het zal geen verrassing voor jullie zijn dat mijn voorkeur naar het laatste uitging.

Een verhuizing van boeken

Binnenkort krijgen mijn man en ik de sleutel van ons nieuwe huis. Momenteel wonen we nog in een appartement, waar één boekenkast staat die altijd helemaal vol stond. Zodra er echt helemaal niets meer bij kon, zette ik een tiental boeken bij mijn ouders op zolder bij de rest van mijn boekenverzameling.

Snuffelen in mijn boekenkast

Mijn vriend en ik wonen momenteel in een appartement waar we niet veel ruimte hebben om al mijn boeken weg te kunnen zetten. In het appartement hebben we een boekenkast staan, waar een klein gedeelte van mijn boeken staat. Het overgrote deel van mijn verzameling aan boeken staat bij mijn ouders. In totaal bewaren zij dertig dozen vol boeken voor me. Dit zijn dozen waarin voorheen A4-papier zat (zie ook de foto's).

Abonneren op RSS - boekenkast