chantal van gastel

Chantal van Gastel – Zwaar verliefd (filmeditie)

De jonge dierenarts Isa worstelt met haar gewicht, haar werk en de liefde. Haar onzekerheid wordt alleen maar versterkt als ze als een blok valt voor Ruben, de ontzettend aantrekkelijke eigenaar van de labrador waar ze een levensreddende actie bij heeft uitgevoerd.

Chantal van Gastel & Priscilla van Gastel – Zonder jou

Valerie is getrouwd met haar grote liefde Oscar. Samen hebben ze een zoon, de inmiddels 12-jarige Mick. Valerie heeft veel te danken aan Oscar. Hij heeft haar als het ware bevrijd van haar voorspelbare leven. Maar nu lijkt hij zich te willen bevrijden van Valerie en Mick.

Lang leve het Excel-document

Op een zonnige middag in Breda zaten Chantal en Priscilla van Gastel op het terras, omringd door zes enthousiaste boekbloggers vol vragen. Hun eerste boek ‘Zonder jou’ was net verschenen en dat moest gevierd worden. Ik was een van de bloggers die daarbij aanwezig mocht zijn.

Chantal van Gastel – Zwaar verguld

Eindelijk krijgt Isa haar sprookjeseinde met haar grote liefde Ruben. Ze gaan trouwen! Voor het eerst in haar leven is Isa dolgelukkig en heeft ze niets te wensen. Dat geldt helaas niet voor haar dierbare vrienden.

Chantal van Gastel – Zwaar beproefd

Isa en Ruben zijn stapelverliefd en hebben besloten om te gaan samenwonen. Ze hebben een prachtig stekje gevonden, waar Isa van Ruben haar eigen inloopkast heeft gekregen. Hun geluk lijkt niet op te kunnen.

Chantal van Gastel – Zwaar verliefd

Isa is al jaren goed bevriend met Floor en Daphne. Ze steunen elkaar in goede en in slechte tijden. Isa werkt als dierenarts en heeft daardoor onregelmatige werktijden. Ook moet ze regelmatig in het weekend werken.

Chantal van Gastel – Winter in New York

‘Winter in New York’ bestaat uit een aantal korte verhalen, die je meteen in de juiste kerststemming brengen. Zo probeert Lois haar relatieproblemen te ontvluchten door naar New York te gaan. Ze wil zichzelf weer terugvinden, maar een sneeuwstorm probeert roet in het eten te gooien.

Chantal van Gastel – Zoek het maar uit

Ella Droomer werkt in een boekwinkel en heeft een relatie met Owen. Haar leventje lijkt perfect te zijn… totdat ze ternauwernood een gewapende overval in de boekwinkel overleefd. Vanaf dat moment houdt ze zich bezig met verschillende vragen: ‘Wanneer gaat ze nu eindelijk eens een boek schrijven (iets waar ze al jaren van droomt)?’ ‘Waarom gaat ze niet samenwonen met haar vriendje Owen?’ en ‘Hoe komt het dat Dex – haar eerste grote liefde – ineens weer in haar hoofd zit?’

High tea met Chantal en Rutger

Deze maand verscheen de roman 'Ik wist het' van Chantal van Gastel. Dat mocht natuurlijk niet zomaar onopgemerkt voorbij gaan. Via diverse kanalen kon je kans maken om op high tea te gaan met Chantal van Gastel. De hapjes werden verzorgd door Rutger van den Broek, de winnaar van het eerste seizoen van 'Heel Holland Bakt'.

Afgelopen maandag kreeg ik een berichtje van Kristie. Zij had twee plaatsen bij de high tea gewonnen en vroeg of ik mee wilde gaan. Daar zei ik natuurlijk geen 'nee' tegen :-).

Chantal van Gastel - Ik wist het

Op een middag spreekt Mia Axel - een verslaggever- aan over een gebeurtenis die nog moet plaatsvinden. Axel heeft sowieso al een bijzondere band met het plein en is altijd op zoek naar mooie verhalen. Hij is erg benieuwd naar dat van Mia. Maar weet Mia zelf wel waarom ze zo'n bijzonder goede intuïtie heeft? En wat kan ze hier allemaal mee doen?

Abonneren op RSS - chantal van gastel