de noordzeemoorden

Isa Maron – Eindspel

In een kleine woning in Amsterdam-Noord worden de gruwelijk toegetakelde lichamen van een hoogbejaard stel gevonden. Rechercheur Maud Martens stort zich op het onderzoek en hoopt zo snel mogelijk de dader te vinden. Maar dat wordt lastiger dan verwacht…

Isa Maron – Ritueel

Tijdens graafwerkzaamheden in de tuin van de familie Narcing wordt een schedel gevonden. Het hoofd lijkt er al lange tijd te liggen. Rechercheur Maud Mertens moet op zoek naar de rest van het lichaam, naar de identiteit van het slachtoffer én naar de dader. Zoals wel vaker het geval is, kruist ze wederom het pad van studente Kyra Slagter. Kyra woont in de buurt van het huis waar de gruwelijke ontdekking is gedaan. Zou het om haar verdwenen zus Sarina gaan?

Isa Maron – IJskoud

Twee jonge kinderen verdwijnen op bijna hetzelfde moment. De een bij een kinderboerderij; de ander in Artis. De kinderen hebben niks met elkaar gemeen, maar toch kan rechercheur Maud Mertens de beide zaken niet los van elkaar zien. Zeker niet als in de dagen erna nog meer kinderen worden ontvoerd op verschillende plekken in West-Nederland. De ontvoerde kinderen zijn tussen de acht en twaalf jaar oud. Wat hebben ze met elkaar gemeen?

Isa Maron – Galgenveld

Op een mistige zondagochtend koerst de veerpont van Amsterdam CS naar Noord recht op een lijk af. Aan een van de hoge lantaarnpalen aan de kade bungelt het lichaam van een man. Zijn gezicht is gruwelijk vertrokken en zijn broek hangt op zijn enkels. Wie is het? En wat is er precies gebeurd?

Abonneren op RSS - de noordzeemoorden