esther verhoef

Esther Verhoef - De nachtdienst

Dierenarts Emma van Eerd woont met haar veertienjarige dochter Vegas boven de praktijk. Tijdens een nachtdienst dwingen twee gemaskerde mannen haar een levensreddende operatie uit te voeren op hun zwaargewonde vriend.

Esther Verhoef – Nazomer

Modeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf floreert en ze wordt op handen gedragen. Vlak voordat ze op een groot evenement in Parijs de rode loper betreedt, krijgt ze echter schokkend nieuws. Wat heeft dat te betekenen voor haar bedrijf en haarzelf?

Marique Maas – Muren van glas: De bestemming

De aantrekkelijke en sensuele Daniel Holland neemt zijn Nadine mee in een wereld die ze eerder niet voor mogelijk had gehouden. Hun verdere zoektocht naar geluk en genot begint in Spanje… en ontwikkelt zich steeds verder. Nadine geniet volop en ontdekt dat er geen grenzen lijken te bestaan aan haar genot. Maar hoe zit dat met haar relatie met Daniel?

Daniëlle Hermans & Esther Verhoef – Stil in mij: Overleven bij de nonnen

Opgroeien bij de nonnen. Dat gebeurde vroeger regelmatig. Hoe dat voor sommige vrouwen toen is geweest, wordt duidelijk in het boek ‘Stil in mij’. Daniëlle Hermans heeft tientallen vrouwen geïnterviewd over hun tijd bij de nonnen; Esther Verhoef heeft deze verhalen vervolgens uitgewerkt. En wat zij te horen hebben gekregen, is ronduit schokkend te noemen. De auteurs besloten samen een boek te maken, omdat er tot nu toe bijna geen aandacht is geweest voor deze vorm van misbruik.

Esther Verhoef – Lieve mama

Helen is gelukkig getrouwd met Werner. Samen hebben ze drie kinderen: twee dochters (17 en 13 jaar) en een zoon (15 jaar). Ze hebben het goed voor elkaar. Ze wonen in een prachtige, riante villa en werken allebei hard voor de kost. Helen is verpleegkundige en Werner is een succesvolle horecaondernemer. Het leven lijkt hen toe te lachen…

Esther Verhoef – De kraamhulp

Didi Vos is pas bevallen van haar eerste kindje, dochtertje Indy. Het was een zware bevalling, waaraan ze tijdelijke bekkeninstabiliteit heeft overgehouden. Daardoor is ze aan haar bed gekluisterd. Gelukkig heeft ze kraamhulp Hennequin Smith, die haar zo goed mogelijk helpt. Of toch niet helemaal?

Esther Verhoef over ‘De kraamhulp’

Vorige maand verscheen de nieuwste thriller van Esther Verhoef, getiteld 'De kraamhulp'. Dinsdagavond werd de populaire auteur hierover geïnterviewd door Mijke Pol in Perron 3 te Rosmalen. Pol stelde diverse vragen aan Verhoef en aan het einde van de avond mochten de bezoekers ook nog vragen stellen. Als afsluiting vond er een signeersessie plaats.

Abonneren op RSS - esther verhoef